Технології не стоять на місці та все частіше намагаються здивувати людей. Вже стільки різних пристроїв вигадано-перевигадано, що залишається незрозумілим, що ж чекає на нас у майбутньому.

Що ж до смартфонів, то існує безліч різних варіантів, різних фірм, моделей, з різними функціями і на будь-який гаманець. Але людям завжди мало, тому розробники не зупиняються ні на хвилину.

Приміром, компанія Motorola продемонструвала прототип смартфона з екраном, що висувається вгору. Докладніше про це інформує УНІАН.

Зазначається, що екран висувається натисканням кнопки дисплея, через що збільшується з 5 до 6,5 дюймів у висоту, що супроводжується синхронною анімацією шпалер робочого столу. До речі, про розробку даної моделі повідомлялося ще в травні, і тоді було сказано, що реліз пристрою може відбутися в найближчі кілька років.

На відео показано, що весь процес розгортання екрана займає лічені секунди. Однак поки що не ясно, як саме влаштований механізм і чи він доопрацьований. У вузьких колах звучало припущення, що вся справа в гнучкому екрані, який обвиває пристрій, повертаючись на його задню частину.

На цьому етапі гаджет є прототипом. Не відомо, чи вийде він колись на ринок і чи зможуть користувачі оцінити таку новацію.

Читайте також: