День ангела (іменини) 20 жовтня святкують: Йосип, Михайло, Микола, Сергій, Юліан та Пелагея.

Докладніше про це інформує ТСН.

Йосип

Ім'я є давньоєврейським. Йосип – це щирий добряк, який завжди прийде на допомогу нужденним. З них виходять хороші друзі, зразкові чоловіки та найкращі батьки.

Михайло

Михайло завжди дружелюбний. З ним кожен може порозумітися, легко йде на контакт. Не злопамятний, швидко прощає образи. У роботі Михайло — відповідальний та наполегливий трудяга. Може бути добрим начальником. Буде добрим батьком і чоловіком.

Миколай

Микола один із самих урівноважених та працьовитих людей, яких тільки можна зустріти у житті. Може досягти успіхів у будь-якій сфері діяльності, добре зароблятиме. Проте Микола легко закохується у жінок, не зберігає вірності, сильно ревнує.

Сергій

Сергії дуже уразливі. Не люблять критику і часто сприймають її з агресією. Сергій дуже непередбачуваний. Має гарну інтуїцію, він здатний бачити людей наскрізь. З ним неможливо не посваритися та важко вжитися.

Юліан

Юліан має високу самооцінку, самолюбство і лідерські якості, які допомагають йому добиватися свого. Юліан має мало друзів, тому що він не довіряє багатьом людям. Часто пробує свої сили у творчості. Відмінна риса Юліана - прагнення свободи, він не терпить насильства над своєю особистістю.

Пелагея

Дуже доброзичлива, часто проводить час із друзями. Але гучні вечірки не любить, віддає перевагу домашнім посиденькам. На роботі Пелагею люблять за її працьовитість та скромність. Зазвичай представниці цього імені мають творчу професію, а якщо ні, то вносять свою творчість у будь-яку сферу діяльності.

Читайте також: