У мережі з'явилася інформація, що російські окупанти мають серйозні проблеми з логістикою. Якщо зважити на те, що вже скоро зима, то їм буде особливо важко воювати на території України.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «ТСН»

Важливо повідомити, що генерал Збройних сил США Девід Петреус постійно стежить за тим, що відбувається на території України. Він має дуже великий досвід і говорить про те, що Росія має великі проблеми на полі бою.

Окрім цього Девід Петреус сказав, що логістика Росії на дуже низькому рівні. Це свідчить, що в окупантів мало зброї, а особливо теплого одягу.

«Не думаю, що українські війська уповільнюватимуть свій оперативний наступ із приходом зими. Логістика росіян дуже слабка, мости зруйновані, як і залізничні колії, як на Кримському мосту. Для росіян є дуже багато проблем. Зима наближається. теплого одягу не вистачає, не говорячи вже про озброєння», – сказав генерал Збройних сил США.

Також Девід Петреус заявив, що Росія за 8 місяців війни в Україні втратила в рази більше військ, ніж за всю війну в Афганістані, яка тривала 9 років.

«Вони не розуміють, за що вони воюють. Здебільшого на фронті представники національних меншин, кинуті на лінію зіткнення», – сказав він.

Критична ситуація: по всій Україні можуть відключити світло та воду. У Зеленського попередили

"Ванга передбачила": дружина російського солдата розповіла про пророцтво про війну. Перехоплення дзвінка

Все дуже серйозно: Зеленський розповів, скільки українських електростанцій зруйновано ракетними ударами