Українським водіям повідомили про неприємні новини, які можуть засмутити багатьох із них. Справа в тому, що, на превеликий жаль, про постійний доступний бензин пробудеться забути.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «Апостроф»

Вже понад півроку Україна страждає від важких та жахливих часів. Після того, як президент Росії Володимир Путін наказав піти війною в Україну, життя українців стало з ніг на голову.

Ці трагічні та жахливі події торкнулися всіх сфер на території України. Ринок пального також не став винятком і зазнав маси незручностей.

Ні для кого не є секретом, що все паливо буквально злетіло в ціні після вторгнення. Однак через деякий час все трохи стало на свої місця, але таких цін на пальне, як раніше, очікувати не варто.

Експерт з енергетичних питань та ринку палива Геннадій Рябцев заявив, що він повністю впевнений у тому, що ціни на бензин уже ніколи не будуть як у довоєнний час.

Крім цього, є невтішний прогноз щодо інфляції на території України, яка до кінця року досягне показників 30%.

Завдяки тому, що попит та долар перебувають на більш стабільному та спокійному рівні, паливо поки не дорожчає.

Крім цього, не варто забувати і про те, що відбувається в іншому світі. Ціна на нафту цього місяця зросла, і не варто чекати на те, що вона опуститься назад. Якщо ціна на нафту далі зростатиме, це також позначиться на ціні палива в Україні.

Такого ви не бачили: як унікальна Tesla із бензиновим двигуном проїжджає 3 тисячі кілометрів. Відео

Підтримували Путіна: в Угорщині наразі немає бензину. Криза на автозаправках