Напевно вже весь світ знає, що Путін закупив у Ірану дрони Shahed-136, щоб застосовувати їх з метою терору на території України. На превеликий жаль, ці дрони знищують інфраструктуру України, щоб посіяти паніку та надати незручності. Проте з початку застосування «Шахедів», українським бійцям вдалося знищити вже 223 іранські дрони.

Відповідну інформацію надали «Повітряні сили України» у Telegram-каналі.

Варто нагадати, що вперше про збитого іранського безпілотника на території України стало відомо ще 13 вересня.

Є відомості, що для боротьби із цими дронами залучається чимало коштів та зусиль. Але вже є дуже непоганий результат – знищення 223 «Шахеда» на сьогоднішній день.

Варто визнати, що ці іранські дрони надають безліч незручностей, оскільки Путін використовує їх з метою знищення критичної інфраструктури України.

17 жовтня столицю України атакувала маса дронів, яким вдалося пошкодити житлові будинки та деякі будівлі. На превеликий жаль, є жертви, у тому числі вагітна жінка.

18 жовтня було завдано удару по критичній інфраструктурі Києва. В результаті цього загинули троє людей, і було пошкоджено два об'єкти критичної інфраструктури столиці. На лівому березі Києва у багатьох будинках не було світла та води.

У зв'язку з цими постійними нальотами українців просять бути готовими до чергової «хвилі».

Мисливець на "Шахедів": українські інженери встановили на дрон міні-кулемет. Відео

США допоможуть закрити небо від іранських дронів, якими атакує Росія, - СNN