У вівторок, 18 жовтня, Російська Федерація знову обстріляла Україну. Цього разу, більша кількість ракет і дронів були направлені в інфраструктурні споруди. Путін хоче налякати українців, позбавити нас світла, води та тепла. Але він тільки ще більше злить.

Заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко під час телемарафону заявив, що українцям потрібно підготуватися до можливих відключень води та світла. Докладніше про це інформує ТСН.

Тимошенко попередив людей, що в Україні "найближчим часом будуть важкі часи". Це пов'язано, зокрема, через удари російських ракет та іранських дронів по критичній та енергетичній інфраструктурі країни. Через це можливі віялові відключення електроенергії.

"У нас критична ситуація по всій країні зараз. У нас залежить один регіон від іншого... Тому треба готуватися до того, що як електроенергії, так і водопостачання чи теплопостачання" , – пояснив Тимошенко.

Заступник голови ОП додав, що на лівому березі Києва окупанти потрапили в об'єкт енергетичної сфери, і як наслідок в одному з районів міста зникла вода та світло.

Варто зазначити, що таке ж потрапляння ракети було в Житомирі, і все місто теж було знеструмлене та позбавлене водопостачання. Проте вже надвечір ситуація покращилася.

Читайте також: