Уся територія України страждає від жахливого ракетного обстрілу агресивного сусіда – Росії. На превеликий жаль, ракети окупантів забирають життя у людей та позбавляють мешканців України критичної інфраструктури. Вже є міста, в яких немає водопостачання та електрики, що змушує готуватися до більш тяжких часів.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «РБК-Україна»

Жителі України вже зіткнулися з жахливими наслідками масованого ракетного обстрілу з боку Росії за наказом Путіна. Після цих нальотів люди залишаються без світла та води.

Саме через ситуацію, що склалася, Міністерство енергетики України склало спеціальний список, в якому сказано, що потрібно мати при нагоді відключення від світла.

Для того, щоб нормально пережити тимчасове відключення від світла, необхідно обзавестися тими речами, які його дадуть. Зараз йдеться про ліхтарики, свічки, сірники.

Рекомендується завжди мати заряджені гаджети, телефони та павербанки. Якщо з якоїсь причини ще немає портативного зарядного пристрою, то це бажано виправити.

Також потрібно мати запас їжі, яка не потребує приготування, і, звичайно ж, не потрібно забувати про запаси питної води.

Українцям порекомендували список, який необхідно мати у такі лихоліття. Туди входить аптечка, акумуляторна батарея, радіоприймач з батарейками, сонцезахисний зарядний пристрій для мобільних телефонів, продукти, що не швидко псуються, і запаси води.

Відключення електрики відбуватимуться у два етапи: мешканцям Київщини показали графік та час

Розпочнеться відключення світла: українців уже попередили