Український телеведучий Олексій Дурнєв ніколи не показував своїх дівчат. Йому часто приписували романи з Дашею Ши (його колезі з шоу «Дуренєв +1»), а також зі співачкою Дашею Астаф'євою, проте реальних підтверджень цьому не було.

Зараз Олексій веде найрейтинговіше YouTube шоу в Україні «Дурнєв дивуватися сторіс», в якому часто, для червоного слівця, згадує колишню. Але хто ця «колишня» і чи одна вона – не відомо.

А тому вельми закономірним було те, що Дурнєва запросили для участі у новому сезоні популярного шоу «Холостяк». Детальніше про це інформує РБК-Україна.

Повідомляється, що телеведучий відмовився. Причина цьому проста і банальна, і вигадувати інші причини Дурнєв не став.

"Продюсери сказали, що на майданчику потрібно провести мінімум 50 знімальних днів. Один раз на 10 днів - вихідний. Моя комерційна директорка порахувала, скільки ми за цей час не зробимо свій контент, скільки заробимо від моєї участі у "Холостяку", і ми вирішили відмовитися від пропизиці. Мені запропонували вчетверо меншу суму, ніж ми хотіли», - пояснив Олексій Дурнєв.

При цьому телеведучий зазначив, що має цілу команду, якій він платить зарплату, і після війни навіть підвищив її. Тому в цьому випадку гроші – це цілком раціональний підхід до справи.

Також Дурнєв уточнив, що нещодавно у нього закінчилися стосунки, і зараз він вільний.

Читайте також: