Війна - це завжди зло та муки. Здавалося б, за вісім місяців війни в Україні народ мав би озлобитися, втратити людську подобу і гідність. А ні – спільне горе згуртувало українську націю, відкрило справжню цінність для кожного – що сімейні кровні стосунки треба підтримувати, попри все.

Так, стало відомо, що Народний артист України, співак Віктор Павлик зустрівся з єдиною дочкою Христиною та онуком після довгої розлуки.

Ще б пак, через війну родинні візити та сімейні посиденьки багатьом українцям довелося скоротити. Тим ціннішими здаються зустрічі з близькими.

Рідкісні фото батька та його 35-річної спадкоємиці з'явилися у Instagram Павлика 16 жовтня.

"Також зустрів онука! ❤️", - написав він.

До речі, напередодні він давав концерт у містечку Новояворівськ у Львівській області. А ось де саме мешкає єдина дочка артиста – невідомо.

Шанувальники співака відзначили неймовірну схожість між ним та Христиною.

Також вони висловили своє захоплення красою дівчини, а деякі зауважили, що Христина старша за молоду дружину Павлика. Віктор це навіть не заперечував і сказав, що так, старше на 7 років.

На особливу увагу, звичайно, заслужила посмішка самого Павлика: на знімках видно, що артист буквально світиться від щастя через зустріч із рідними серцю людьми.

До речі, таким же фото поділилася у своїх інстаграм-сторіс і Крістіна, щоправда, написала: "Заселфитися з татом раз на 100 років – виконано".

Нагадаємо, що Народний артист України, співак Віктор Павлик у свої 56 років може похвалитися величезним багатством – у нього троє дітей (четвертий, син Павло, помер два роки тому) та двоє чудових онуків.

Відомо, що Крістіна Павлік (Василець після одруження) народилася у 1987 році у шлюбі музиканта з його другою дружиною Світланою, яка родом із Узбекистану. Водночас батьки дівчини прожили вісім років, після чого розлучилися. Після народження дівчинки Віктор постійно працював спочатку у Тернополі, зрідка приїжджаючи на вихідні до родини. Після розлучення він вирушив на роботу до Туреччини.

Читайте також:

Військовий експерт розповів, яке завдання поставив Путін і чому почалися атаки дронами.

Надя Дорофєєва показала, як розважається зі своїм новим хлопцем: у хід пішли "вологі тюбики"

У Росії бойовий літак упав прямо на житлові багатоповерхівки. Могутнє полум'я, будинки вигоряють зсередини. Відео