Українцям вирішили нагадати, що 18 жовтня – велике церковне свято. У цей день наші пращури рекомендують нічого нового не робити і не починати.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин «1+1»

З'явилася інформація, що 18 жовтня – досить насичений день. Цього дня відзначатиметься одразу кілька подій: 1995 року Україна вступила до Ради Європи, це День боротьби з торгівлею людьми, також це вважається всесвітнім днем ​​менопаузи та міжнародним днем ​​жіночого щастя. Окрім цього, 18 жовтня – День пам'яті пам'яті мучениці Харитини Амісійської.

Саме в цей день православні церкви віддають шану мучениці Харитині Амісійській.

Харитина Амісійська – це молода християнка, яка трагічно залишила світ через імператора Діоклетіана близько 304 року у Понті.

Коли цю молоду дівчину схопили, то вона не під яким приводом не стала зрікатися своєї віри, що посунуло її до серйозних страждань і мук.

Також 18 жовтня багато на різноманітні прикмети. Наприклад, якщо ворони і галки кружляють у небі, а хмари рухаються проти вітру, це говорить про те, що випаде сніг. Якщо не буде вітру, то прийдуть похолодання.

Окрім цього, у цей день не можна носити новий одяг, особливо, якщо справа доходить до важливої ​​зустрічі. 18 жовтня краще відмовитися від побачень та будь-яких зустрічей. А найважливіше в тому, що не можна підписувати важливі документи та погоджуватися на якісь пропозиції.

Церковне свято 17 жовтня: що сьогодні заборонено робити? Прикмети

Усікнення глави Іоана Хрестителя: які є заборони у це найважливіше церковне свято