Ні для кого не секрет, що неправильний похід до гоління може мати неприємні наслідки. Напевно, кожен чоловік стикався з роздратуванням, врослим волоссям і просто з неприємними відчуттями. Саме із цього приводу фахівці звернулися до публіки, щоб дати спеціальні рекомендації.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «newsyou»

Відомо, що у всьому світі мільярди людей регулярно голяться. Однак багато з них роблять ті самі помилки, що призводить до неприємного результату.

Американські дерматологи проробили роботу і вирішили дати кілька порад для того, щоб людина ознайомилася зі спеціальною інструкцією з гоління.

Насамперед рекомендується намочити шкіру та волосся водою, а найкраще просто сходити в теплий душ перед голінням. Цей спосіб допоможе прибрати зайвий жир і відмерлі клітини шкіри, які заважають гладко поголитися.

Після цього необхідно нанести крем або піну для гоління на шкіру на кілька хвилин. Це допоможе пом'якшити волосся.

Для того, щоб не було роздратування, голитися потрібно в напрямку росту волосся. Після кожного руху лезом необхідно промити його.

Також рекомендується змінювати лезо після 5-7 застосувань, а одноразова бритва призначена тільки на один раз.

Якщо ви голитиметеся тупим лезом, то воно принесе тільки шкоду і ніякої користі не буде.

Крім цього, експерти стверджують, що бритву не можна тримати у вологому місці, тому що через це на ній можуть з'явитися та розмножуватися мікроби.

Христина, у вас "мочалка" вискочила: Асмус вивалила кучері на вологому місці. Допоможе лише бритва

Виїзд чоловіків за кордон: з'явилася ще одна категорія, на яку можна залишити Україну. Названа умова