Усім мешканцям України розповіли про курс долара та зробили деякі прогнози на найближче майбутнє. Вже багато хто приготувався до того, що долар може стрибнути до 50 гривень, і українцям сказали, за яких обставин це може статися.

Цю публікацію надали на порталі «telegraf»

Один із експертів розповів, що може підштовхнути долар до подальшого зростання щодо гривні.

Однак, якщо сказати, що причина у вторгненні Росії на територію України, вже практично ніхто не здивується. Через те, що путінські окупанти продовжують завдавати масованих ракетних ударів по Україні, цілком імовірно, що гривня може продовжувати падати. Саме через це 1 долар може піднятися до курсу 50 гривень.

Аналітик компанії Esperio Олександр Болтян розповів українцям, що стрибок долара на ринку може дати чудові можливості для спекулянтів, і це досить сильно позначиться на цінах.

«Гривня може впасти і до рівня 50 гривень за долар, але це буде спекулятивний стрибок, який можна буде використовувати тільки на користь міняйл або банків… Продаватиме валюту за високим курсом, а ось купуватимуть лише з високим спредом, бо офіційний курс гривні не впаде», - пояснив експерт.

Важливо сказати, що за останні дні курс долара залишився тим самим. Якщо купувати долар 17 жовтня, то він коштуватиме українцям 40,70 грн.

За путінського бойовика Гіркіна офіційно обіцяють 100 тисяч доларів

Унітаз із дерев'яною кришкою: у Києві здають дивну квартиру за 15 тисяч доларів на місяць. Фото

Що буде з курсом долара і до чого готуватись: новий голова Нацбанку розповів, чого чекати