У мережі розмістили інформацію про те, що всім добре відомий китайський бренд Xiaomi випустив новий сучасний монітор. Цей «розумний» телевізор має 70-дюймовий монітор, а його ціна може бути доступна практично кожному.

Відповідну інформацію розмістили на порталі "Уніан"

Технічний гігант Xiaomi не сидить на місці та випускає новий смарт-телевізор під брендом Redmi моделлю Redmi A70. Розміри цього телевізора вражають, оскільки його дисплей має роздільну здатність 4K (3840×2160).

Ця новинка з Китаю має металевий корпус, а частота оновлення екрану становить 60 Гц., і 78% охоплення палітри кольорів DCI-P3.

Крім цього, новий монітор Xiaomi може похвалитися максимальною яскравістю 300 кд/кв.м.

Начинка цього екрану складається з чотириядерного процесора з ядрами ARM Cortex-A35, 1,5 ГБ оперативної та 8 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Не дивно, що програмною платформою є Android TV з оболонкою MIUI TV. Також цей телевізор має набір спеціальних налаштувань Xiaomi.

Найдивовижніше те, що цей новий телевізор може купити практично кожен. Стартова ціна починається від 2200 юанів, що у переказі на гривні становить близько 10 тисяч.

Ці екземпляри вже продаються на території Китаю за повною програмою, а найближчим часом їх можна буде замовити через AliExpress.

Можна викинути: Xiaomi показала список смартфонів, які більше ніколи не оновлюватимуться

Xiaomi показала фото свого першого автомобіля. Це щось інопланетне

Xiaomi випустила кишеньковий комп'ютер, який важить лише 250 грам. Фото