Ніхто не заперечуватиме, що за останні 20 років Джулія Робертс буквально з пацанки перетворилася на "панянку" - елегантну леді, на яку хочеться рівнятися, якою можна захоплюватися і милуватися нескінченно. При цьому любов до брючних костюмів у знаменитості у крові.

Так, зірка фільму "Красуня" (Pretty Woman) часто віддає перевагу класичним стриманим образам. Ще б пак, її не побачиш у міні, або в сукні з глибоким декольте. Крім того, Джулія Робертс частіше вибирає однотонну кольорову пастельну гаму, ніж різнокольорову. І останній її модний вихід це підтверджує.

Днями 54-річна голлівудська актриса та її 61-річний партнер зі зйомок прибули до Голлівуду, щоб взяти участь у шоу Джиммі Кіммела.

Для такої події Джулія Робертс обрала костюм із колаборації Gucci&Adidas.

Вбрання складається з бежевих штанів з чорними лампасами, класичного піджака з масивними золотими гудзиками та емблемами брендів на грудній кишені. Родзинка костюма – манжети зі штучного хутра. Також цибулю зірки доповнили чорну класичну краватку, білу сорочку, чорні сонцезахисні окуляри-авіатори та туфлі-човники на шпильці з гострим носком теж чорного кольору. Актриса поклала волосся легкими хвилями і зробила чорний манікюр.

У студію Джиммі Кіммела Джулія Робертс йшла під руку з Джорджем Клуні, який вибрав для виходу у світ класичний сірий костюм, чорну сорочку та чорні туфлі.