У повномасштабну війну Росії та України плавно вклинюється Білорусь. Хоча з легкої руки картопляного фюрера на Україну здійснювали ракетні атаки і запускалися окремі ДРГ по суті з лютого місяця, але тепер ситуація змінюється.

Знаючі люди кажуть, що Лукашенко має порожній арсенал з відмазками перед Путіним. Він досить довгий час уникав прямої участі у війні, і, по суті, дав фору української армії зміцнити позиції на північному заході України. І тепер, зважаючи на все, лише питання часу, коли «картопля в мундирі» рушить у бік українського кордону. І ми по суті готові прийняти цих «драників».

У мережі гуляє повно відео з підготовки білоруських військових до бойових дій. Ще з їхніх так званих навчань українські солдати животи зі сміху підривали. А тепер так зовсім потрібен попкорн, щоб спостерігати це шоу.

На одному з таких відео, яке було опубліковано в Telegram-каналі «Главред», видно, що білорусів готують до зйомок у фільмі «Рембо: остання кров росіян». Постановник цього шоу – явний фанат Сільвестра Сталлоне, та його «примочок».

Читайте також: