Новий 12 сезон проекту "Холостяк" переносили вже двічі – з 4 березня через вторгнення Росії та з 30 вересня з виробничих причин. Можливо, глядачі вже найближчим часом його таки побачать.

Так, телеканал СТБ знову заявив про старт прем'єри романтичного шоу "Холостяк". Стало відомо, що перший випуск 12-го сезону шоу покажуть уже 28 жовтня о 19.00 на телеканалі СТБ. Тобто рівно за два тижні.

"Своє серце назустріч коханню та мрії відкриє Алекс Топольський – українець, який побудував успішний бізнес за кордоном. Вже 11 років він живе в Америці, проте серцем і душею завжди залишався з Україною. І життя своє прагне поєднати саме з українкою", – сказано у пості. з датою релізу.

Нагадаємо, що 12-й сезон було знято ще до початку повномасштабного вторгнення. Його прем'єра планувалася на березень 2022 року. Потім вона планувалася на 30 вересня, але саме цього дня по Запоріжжю було завдано ракетного удару, який спричинив смерть багатьох мирних людей. Прем'єру знову довелося перенести.

Своє серце назустріч коханню відкриє Алекс Топольський — українець, котрий побудував бізнес за кордоном. Вже 11 років він живе в Америці, проте серцем та душею залишався завжди з Україною. І своє життя прагне поєднати саме з українкою. Традиційно знайомство Холостяка із дівчатами відбудеться у форматі Першої вечірки.

Відомо, що з початком повномасштабного вторгнення Росії Алекс приєднався до команди міжнародної гуманітарної організації, щоб допомагати українкам з дітьми, які вимушені заради безпеки тимчасово виїхати за кордон.

"Я відчуваю біль за свою країну і людей, але знаю, що мій біль нічого не змінить", - написав Алекс на своїй сторінці в Інстаграм. - Україна дійсно незламна нація. А кожен з бійців ЗСУ герой у покоління! у перемозі України!"

Читайте також:

/Чоловік співачки Ганни Трінчер показав, як підготував родину на випадок ядерного удару по Україні

Дуже підозріло: біля берегів Франції сплив російський підводний човен і далі пішов у надводному положенні

Путін уже знайшов заміну Шойгу. Названо прізвище нового міністра оборони