Доглянуті, красиві та нафарбовані нігті, безперечно, покращують настрій, адже це маленький жест любові до себе. Саме тому кожна жінка любить свіжий манікюр, незалежно від віку, стилю та сфери діяльності.

Смарагд та нефрит

За словами стилістів, глибокі відтінки зеленого дорогоцінного каміння – хіт наступного сезону. До речі, цей "коштовний" модний манікюр сміливо можна робити і на короткі нігті - виглядає він просто чудово!

Темно синій

Ще один трендовий відтінок осені та зими – темно-синій Navy. Майстри манікюру рекомендують прикупити собі пляшечку такого лаку - підходить він для будь-якої довжини і для будь-якого випадку. Та й за бажання модний дизайн манікюру можна завжди додати – темно-синій буде ідеальним тлом.

Різнокольорові нігті

Чого тільки вартий темний градієнтний манікюр осінь-зима та дизайн з різнокольоровими нігтиками в актуальних кольорах сезону, які можна видозмінювати за допомогою матового покриття та глянцю, комбінуючи різні послідовності поєднання відтінків.

Нюдовий манікюр

Плюси такого манікюру в його лаконічності, стриманості та акуратності. Саме модний манікюр нюд стане основою для дизайну нігтів у діловому елегантному стилі, весільного манікюру та будь-якого іншого дизайну нігтів, який зробить будь-який ваш образ витонченим та витонченим.

Його можна поєднувати з блискітками, камінням, каміфубуки, фольгою, втиранням, створюючи модний і дуже стильний дизайн нігтів. На нюдовій основі чудово виглядає дизайн геометрії, негативного простору, абстракції, мінімалізму.

Абстракція

Абстракція - один із найулюбленіших дизайнів нігтів у всьому світі. Нехитрі малюнки, зображення та мазки в модних трендових кольорах будуть чудовою ідеєю для осіннього манікюру сезону 2022-2023.

Читайте також:

Сезон холодів: кому заборонено спати на електропростирадлі та як її вибрати

У мережі показали гарем Путіна: деякі жінки мають золоті зуби зі стразами. Відео

Як у детективі: через всесвітньо відомий алмаз королева Камілла в день коронації може залишитися без корони