Українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла своїм фанатам, як розплакалася перед найвпливовішим європейським чиновником.

Докладніше про це інформує сайт РБК-Україна, посилаючись на Instagram зірки.

Видання зазначає, що Єфросиніна відвідувала благодійний вечір у Німеччині, куди була запрошена розповісти про Україну.

Ведуча зізналася, що того вечора слова екс-президента Німеччини Йоахіма Гаука довели її до сліз.

Загалом Маша Єфросиніна з перших днів війни доносить правду про події в Україні усьому світу. Ведуча пообіцяла собі, що не зупиниться на своєму шляху. І тому візити до Європи для того, щоб говорити про героїчну битву українського народу з російським окупантом.

"Оповідання правди європейцям про реальні ситуації, історію та переживання в Україні справді відкриває їм очі. Учора в мене була можливість звернутися до найвпливовіших людей Німеччини із закликом переконувати їхню владу давати нам більше зброї, робити це швидше та ефективніше" , - зазначає зірка.

Єфросиніна розповіла, що після виступу до неї підійшов екс-президент Німеччини Йоахім Гаук. Він зізнався в тому, що захоплюється українцями та їхньою сміливістю, і попросив не зупинятися Єфросинину та нести світом ці історії, а також продовжувати вчити європейців сміливості.

"Собі я завжди наказую не плакати і не показувати слабкість під час виступів. Тому що всі повинні бачити, що ми сильні. Але в момент, коли до мене наприкінці підійшов екс-президент Німеччини Йоахім Гаук і сказав, що я не маю зупинятися вчити європейців сміливості українців, я попливла…” – наголосила телеведуча.

Скріншот із сайту РБК-Україна

Скріншот із сайту РБК-Україна

Читайте також: