Їхнє розставання досі не можу перетравити тисячі людей, які вважали їх прикладом ідеальної подружньої пари. Завжди здавалося, ніби вони половинки одного цілого, настільки гармонійно вони доповнювали одне одного. Ну це було в громадській площині, і виявляється вдома все було зовсім по-іншому.

Так у мережі давно ходили чутки про те, що Бред Пітт під час того, як був одружений з Анджеліною Джолі, зловживав алкоголем. Зважаючи на все, доходило навіть до рукоприкладства, і це відбувалося на очах у їхніх дітей. З цим неможливо було змиритися навіть зараз, через стільки часу. Багато фанатів досі не вірять у те, що це правда.

Нещодавно у мережі з'явилася інформація, яка працює на користь того, що Бред Пітт зловживав алкоголем. Докладніше про це інформують сайт hochu.ua.

Повідомляється, що якийсь анонім злив у мережу відвертий лист, який Анджеліна Джолі написала колишньому чоловікові в січні 2021 року. У листі актриса намагалася пояснити, чому вона продає свою частку виноробні Шато Міраваль.

У листі Анджеліна Джолі вказує, наскільки була щаслива з чоловіком і наскільки дорожить їх спогадами, навіть через стільки часу. У той же час усі гарні та погані спогади пов'язані з виноробнею, а саме з маєтком, де відбулося весілля актриси з Бредом Піттом. Зірка стверджує, що тут вони були щасливі, і це місце їх погубило.

Інсайдери стверджують, що Бред Пітт був у сказі від того, що Анджеліна Ажолі продає свою частку. Очевидно, так він мав на неї якийсь вплив і тепер вона позбавила його цієї можливості.

Скріншот із сайту hochu.ua

Скріншот із сайту hochu.ua

Скріншот із сайту hochu.ua

Читайте також: