Українцям повідомили, що ті люди, які беруть участь у захисті України на полі бою, отримуватимуть підвищені виплати. Кабінет Міністрів України ухвалив рішення підняти грошову виплату ще однієї категорії українських воїнів.

Цю публікацію розмістили на порталі «nv»

Одразу варто сказати, що Кабінет Міністрів України вніс деякі зміни до Постанови від 28 лютого 2022 р. № 168 «Питання деяких виплат військовослужбовцям, особам рядового та начальницького складу, поліцейським та їхнім сім'ям під час дії воєнного стану».

Це говорить про те, що з'явилися військові, які отримуватимуть 100 тисяч гривень замість 30, як раніше.

Українські служби, які безпосередньо займаються бойовими діями та захищають Україну від окупантів на полі бою, можуть розраховувати на виплату у розмірі 100 тисяч гривень на місяць.

Ці зміни вже були внесені до Постанови, яка спочатку з'явилася ще 28 лютого.

Членам рядового та начальницького складу Державної кримінально-виконавчої служби така виплата призначається пропорційно. Це стосується часу проходження служби за конкретний місяць.

Важливо відзначити, що тепер було змінено список членів рядового та начальницького складу ДКВС. Це ті люди, які входять до складу ГКВС і несли або несуть свою службу на територіях боїв або на тимчасово окупованих територіях та тих, що були або перебувають у блокаді.

Цим людям, яких залучив Головнокомандувач Збройних Сил України до оперативно-стратегічного угруповання для звільнення від окупацій та ведення боїв, виплачуватиметься не 30 тисяч гривень, а 100. Важливо розуміти, що виплата йде пропорційно з часом участі у заходах.

Після успіхів ЗСУ Лавров уже хоче переговорів із Заходом. Там йому відповіли

У командуванні Повітряних сил ЗСУ розповіли, чому Путін поспішив з атакою України