Людство так мало знає про космос, і тому його космос притягує. Вчені вважають, що якщо люди зрозуміють, як виник світ, то зможуть вирішити багато нагальних проблем на планеті. І тому вчені понад сотню років вивчають Галактику, щоб зрозуміти, що відбувається у незримому космосі.

І іноді їх гіпотези та припущення мають докази. Так, наприклад, нещодавно в США засікли падіння яскравої вогняної кулі з неба. Докладніше про це інформує сайт УНІАН.

Джерело повідомляє, що метеорит був помічений над штатом Вашингтон на західному узбережжі США. Падіння боліда було зафіксовано кількома камерами відеоспостереження.

Варто зазначити, що болід – це маленький метеор, який світить яскравіше, ніж планета Венера. Вага болідів становить від сотень грамів до десятків тонн. Найчастіше ці небесні тіла залишають за собою яскравий хвіст із пилу та іонізованих газів. Іноді їх падіння може супроводжуватися характерним звуком та порушенням радіозв'язку. Часто через останні дві характеристики люди плутають болід з інопланетним космолетом.

Варто зазначити, що цей метеор не є першим із тих, що потрапив на камери відеоспостереження. В останні 10 років люди все частіше фіксують падіння небесних тіла або їхнє входження в атмосферу Землі через камери відеоспостереження та відеореєстратори.

Читайте також: