Легендарна українська захисниця, справжній герой, янгол «Азовсталі» Катерина Поліщук із позивним «Пташка» отримала унікальну пропозицію. Дівчина, яка повернулася з полону , отримала пропозицію взяти участь у популярному проекті «Голос Країни» .

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі "ТСН"

Вся Україна, і не лише, в курсі, хто така Катерина Поліщук. Вона, як і всі герої Азовсталі, протистояла неймовірному натиску окупантів на території Маріуполя.

Після того, як 21-річна героїня повернулася з полону, її запросили на популярне шоу «Сніданок із 1+1».

Катерина Поліщук: скрін із соцмережі
Катерина Поліщук: скрін із соцмережі

Після приходу на ефір, «Пташка» сказала, коли їй запитали: «Якщо чесно, складно сказати. Тому що війна триває. І зараз просто проходжу лікування, особливо не відчувається. Тільки те, що дізнаються багато. Перемога – найбільша мрія».

Також Катерина Поліщук зазначила, що українці вже зовсім скоро можуть почути новий сингл у її виконанні.

Найголовнішим сюрпризом виявилося те, що на українську героїню чекав продюсер «Голос країни-12», який запросив її на проект.

Мабуть, Катерина Поліщук ще чітко не визначилася з конкретною відповіддю на цю пропозицію і сказала: «Я думаю, це потрібно буде дивитися за моїм станом та за моїм місцем перебування. Залежно, знову ж таки, від геополітичної ситуації у країні».

Вони не згоряють: в Україні продають браслети із заліза, яке пройшло Азовсталь. Скільки вони коштують. Фото

Ось чому Путін боїться офіційно оголосити війну Україні: Жданов розповів, як Кремль потрапив у капкан

У Кремлі почалася паніка, хочуть якнайшвидше закінчити війну, - російський політик