Всім недосвідченим водіям і для тих, хто любить порушувати правила чи поспішати, повідомили не дуже приємні новини. Стало відомо, що на території України було посилено спостереження тих, хто любить швидко їздити.

Цю інформацію надали на порталі новин «Апостроф»

Необхідно одразу повідомити, що на території України виписуватимуть штрафи трохи по-новому. Наразі мається на увазі те, що за спостереженням по камерах та фіксацією порушень виписуватимуть грошові штрафи інакше.

Також з 13 грудня набули чинності 9 нових ділянок, а зміни зазнали ще 4, де вимірюється швидкість пересування автомобіля за допомогою TruCAM.

Один із співробітників патрульної поліції вирушив у соціальну мережу, щоб розповісти українцям про ці нововведення. Цей патрульний відкрив свій аккаунт у Facebook і написав: «Ці місця визначалися на підставі проведеного аналізу аварійності на аварійно-небезпечних ділянках автошляхів та у місцях концентрації ДТП, які здійснюються через перевищення швидкості руху».

Крім цього, через трагічну обстановку в Україні після вторгнення Росії було ухвалено рішення здійснювати контроль за допомогою таких приладів як TruCAM на 229 ділянках.

Варто зазначити, що українцям потрібно бути обережнішими, якщо вони не хочуть потрапити на штраф. Насамперед це стосується тих, хто любить поспішати.

Доведеться заплатити 3 тисячі гривень: водіїв попередили про серйозні штрафи

Водіїв попередили: в Україні підвищили штрафи за брудні номери машиною

Росіянин поскаржився, що в Естонії він заплатив штраф за "георгіївську стрічку". Її довелося кинути в урну