Український державний та політичний діяч, секретар РНБО України, а також міський голова Луганська Олексій Данилов розповів українцям, скільки в Росії залишилося ракет для обстрілу України. Це питання було і є завжди актуальним, оскільки «прильоти» Україною відбуваються кожного божого дня.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «ТСН»

Секретар РНБО України заявив, що розвідка в Україні працює відмінно, і вона постійно веде моніторинг кількості російських ракет.

Є відомості, що агресивний сусід України залишив близько 25% високоточних ракет. Це каже, що з початку вторгнення, з 24 лютого, було витрачено близько 75% високоточних ракет.

«Наша розвідка працює бездоганно. Йдеться саме про високоточні, які для нас зазнають найбільших турбот. Я не маю права називати абсолютні цифри, які б ви хотіли від мене почути. Але якщо брати відсотки, то йдеться про те, що залишається 25-28% загальної кількості, яка була у них на 24 лютого», – розповів Олексій Данилов.

Також дуже важливо розуміти, що Путін не втілив свій план і його стратегія зазнає неймовірної невдачі. Україна стає з кожним днем ​​все сильніша, а Росія на оборот – слабша.

«Країна-терорист Російська Федерація з кожним днем ​​стає дедалі слабшою і слабшою», - продовжив міський голова Луганська.

У Кремлі почалася паніка, хочуть якнайшвидше закінчити війну, - російський політик

Масові арешти та концтабори: у Зеленського розповіли, що буде, якщо "заморозити війну"

Кучма попередив: не треба розраховувати, що Путін помре чи війна скоро закінчиться