Але, на жаль, є й ті, для кого особистий комфорт набагато перевищує життя ні в чому невинних жінок, дітей та чоловіків. Ті, для кого російська агресія – це просто погана картинка у зведенні світових новин.

Для когось картинка, а для нас – реалії, з якими доводиться жити щодня та боротися за своє право на існування.

Так, наприклад, екс-учасник легендарної групи Modern Talking Дітер Болен різко висловився проти санкцій, які були застосовані до Росії, внаслідок чого вона прикрутила газовий вентиль і тепер європейці страждатимуть від холодів. Докладніше про це інформує Главред.

Болен абсолютно не соромлячись своїх висловів, сказав, що саме через антиросійські санкції європейці страждатимуть від холоду. І взагалі музиканта впевнений, що з Путіним час сідати за стіл переговорів.

На такі висновки Дітера Болена не стримався Володимир Кличко. На своїй сторінці в мережі Twitter чемпіон викотив гнівну посаду, в якій спробував пояснити німецькому музикантові, в чому сенс антиросійської санкції.

У той же час Володимир Кличко уточнив, що це Росія напала на Україну і чинить всілякі військові злочини проти її громадян. Що саме Росія робить геноцид українського населення.

Читайте також: