Усім українця надали дуже цікаву статистику та розповіли важливу інформацію про електрику у квартирах. Є відомості про те, що є два пристрої, які витратить більше 25% електрики.

Відповідну інформацію розмістили на порталі новин «finance»

Національна енергетична компанія "Укренерго" змушена була звернутися до українців. Через те, що останнім часом відбувається дуже багато аварійних відключень від енергії, слід знати деяку інформацію.

Є дуже цікава статистика, яка говорить про те, що близько 30% електроенергії «з'їдає» лише увімкнений телевізор та комп'ютер.

Німецька Федеральна асоціація управління енергетичними ресурсами провела спеціальний розрахунок, у якому розповідається, як іде споживання енергії у квартирах.

Найбільше енергії споживає телевізор, комп'ютер та ігрові приставки – 28%. Пральна машина – 14%. На освітлення йде 13%. Морозилка та холодильники – 11%. На приготування їжі може піти 9% електроенергії. Машинка для миття посуду споживає близько 8%.

Через останні жахливі події на території України, 12 жовтня Укренерго попросило українців повернутися до режиму жорсткої економії. Це не говорить про те, що потрібно відмовитися повністю від світла чи телевізора, просто бажано менше споживати електрику в нічний час і трохи заощадити.

В Україні подорожчала комуналка: які цифри будуть у платіжках

Графік відключення світла у Києві: з'явилася таблиця по районах

Як пережити зиму, якщо немає опалення та постійно відключають світло. Важливі поради