Знаменитий український телеведучий, актор, стендап-комік, автор і співпродюсер народного скетч-шоу «Файна Юкрайна», колишній ведучий телешоу «Підйом», волонтер Сергій Притула поділився несамовитою історією. Він розповів, що плакав, коли була зачистка раніше окупованого Ірпеня.

Цю інформацію надали на порталі новин «ГордонЮА»

Є інформація про те, що Сергій Прітула дав відверте інтерв'ю 9 жовтня. Це інтерв'ю оприлюднили на YouTube-каналі "Грунт.

Варто зазначити, що український волонтер вирішив не приховувати своїх емоцій, коли журналіст поставив йому запитання.

"Через що плаче Притула, коли ніхто не бачить?", - запитав український журналіст.

Шоумен не змусив на себе довго чекати і відверто відповів на підступне запитання: " Я не буду якимось оригіналом, тому що плакав, коли друзі гинули. Плакав, коли з братом не було зв'язку, коли вони зачищали Ірпінь. Це була додаткова фігня, яка тиснула на голову. Плакав, коли декого з друзів повертали з полону, але це були сльози радості", – сказав Сергій.

Потрібно нагадати, що в перші дні вторгнення Росії в Україну окупантам вдалося зайти до Київської області. Ірпінь, Гостомель та Буча були тимчасово окупованими. За не дуже довгий термін окупанти вбили дуже багато мирних жителів, дітей, пенсіонерів та жінок. Також вони знущалися та катували чоловіків, вони вбивали навіть невинних тварин.

Проте вже 2 квітня воїни ЗСУ звільнили Київську область, і весь світ побачив той жах, який створили путінські окупанти.

Маленький Лео з Ірпеня заспівав культову пісню про воїнів. Мурашки по шкірі

Засновано на реальних подіях: з'явився трейлер фільму "Буча"

"Ванга передбачила": дружина російського солдата розповіла про пророцтво про війну. Перехоплення дзвінка