Якими тільки ракетами Росія не обстрілювала Україну 10 та 11 жовтня – і з повітря, і наземними системами, і за допомогою дронів, і з кораблів.

У мережі з'ясували, хто віддавав накази завдавати ударів по Україні з Чорного моря, де базувалося 6 військових кораблів, напханих «Калібрами». Докладніше про це інформує Обозреватель.

Повідомляється, що одним із підводних човнів під назвою «Колпіно» керував капітан другого рангу Сергій Нерусин. Саме він віддав наказ для обстрілу мирних міст України.

Сергій Нерусин, скріншот із сайту Оглядач

Видання інформує, що Нерусин одружений з українкою, уродженкою Ялти Катериною, в дівоцтві Катаровою. У Ялті проживають тесть та теща. Злочинний капітан із дружиною однолітки, їм по 39 років.

Кар'єрні сходи у Сергія Нерусина не надто довгі, падати з них буде швидко, але боляче. Починав служити на підводному човні "Ростов-на-Дону", пізніше став командиром Б-271 "Колпіно". На цьому ж підводному човні в 2017 році із Середземного моря обстріляв тими ж "Калібрами" територію Сирії. Так що вбивати мирних людей для Нерусина простіше простого - і не кольне ніде в душі, і руки не трясуться, і добре спиться. А вбивати земляків дружини, мабуть, особливий вид насолоди.

Читайте також: