У мережі ходить інформація, що Володимир Путін дуже хворий. Багато лікарів, аналізуючи його поведінку, стверджують, що у російського фюрера хвороба Паркінсона – дегенеративне захворювання головного мозку, що супроводжується симптомами порушення рухової функції (уповільненістю рухів, тремором, ригідністю та втратою рівноваги).

Власне значення слова «дегенеративне» — це якраз про Путіна. І цьому є доказ. Докладніше інформує Telegram-канал «Фокус».

Повідомляється, що 11 жовтня у Москві відбулася зустріч Володимира Путіна та голови МАГАТЕ Рафаеля Гроссі. На відео видно, як сильно диктатор нервував, і мова вже не про хворобу. Путін ховав очі, уникаючи зорового контакту з аргентинським дипломатом.

Паралельно з цим Путін зняв з вуха мікрофон і крутив його в руках, створюючи певні перешкоди при записі відео. Деякі фахівці впевнені, що це саме симптоми Паркінсона, коли відбувається тремор кінцівок, і щоб його приховати Путіну довелося щось крутити в руках. Хоча також у цих безглуздих рухах проглядається нервозність.

А можливо Путіну соромно, що він наражає на небезпеку весь світ, обстрілюючи українські атомні електростанції? Та ні, маячня якась.

Читайте також: