Бульбо-фюрер починає наздоганяти за божевіллям свого колегу за розумом Путіна. Цей фашистський союз становить загрозу лише громадянам своїх держав, яких заганяють позаминулого століття.

Тому ніхто не здивувався шаленій загрозі Лукашенку розпочати «оборонятися від українських військ». Більше того, псевдо-президент РБ відкрито загрожував Зеленському.

І ось 10 жовтня Лукашенко провів зустріч із силовим блоком РБ. Нарада, під час якої було заявлено про розгортання у Білорусі спільного з Росією регіонального угруповання військ.

Докладніше про плани Білорусі щодо вступу війни повідомляє Телеграф, посилаючись на екс-спікера Генштабу ЗСУ, військового експерта Влада Волошина.

Експерт вважає, що всі нові заяви Лукашенка – це танці під дудку Путіна. При цьому Волошин не заперечує, що Білорусь перебуває на прицілі ЗСУ – і це очевидно, після всього, що вони зробили або дозволили зробити з Україною зі своєї території. І тому якщо Лукашенко зробить крок назустріч війні з Україною – Україна побіжить у відповідь семимильними кроками. І це буде самозахистом, а не нападом.

Читайте також: