Кожен новий день для українців – виклик. Абсолютно кожен житель країни змушує себе прокидатися у цей світ. Встати, зібрати дітей, відвести до школи, відправитися на роботу, відпрацювати, повернуться додому, зайти до магазину, зробити з дітьми уроки, приготувати вечерю, подивитися новини, задонатити ЗСУ, лягти спати і так усе по колу. А потім трапляється такий день, як 10 жовтня, і одразу хочеться жити. Жити всупереч і завдяки.

Сьогодні всім українцям захотілося жити. Жити на зло, щоб не доставити росіянам такої насолоди.

Київ постраждав, по суті, більше за інші міста України. Це було несподівано для всіх, бо здавалося, що Путін не посміє.

І коли все закінчилося, осад залишився. Усі вийшли із сховищ та оцінили ситуацію. Київ взагалі зупинився, метро не працювало, адже станції метрополітену служать сховищами.

Україна приходила в себе аж до вечора. А Віталій Кличко оголосив, що метро Києва поновило роботу на всіх лініях. Також відновив роботу пересадковий вузол "Театральна"-"Золоті ворота". Про це інформує ТСН.

Також мер столиці закликав мешканців та гостей Києва не нехтувати сигналами повітряної тривоги та дотримуватися правил військового стану. Крім того, Кличко закликав мешканців передмістя не відвідувати сьогодні Київ, не створюючи ідеальних умов для атак ворога.

Читайте також: