Особа Філіпа Кіркорова дуже неоднозначна. Він вважає себе поп-королем російської естради, часто намагається молодитися, і від цього виглядає смішно і безглуздо. Адже артисту вже 55 років.

І весь цей пихатий епатаж не здатний приховати болючі точки в душі музичного виконавця. Його життя, так як і життя будь-якої іншої живої людини, складається з страждань. І не завжди його особистих.

Так інформаційне видання Главред повідомляє, що у Філіпа Кіркорова померла маленька сестра. 90-річний батько співака зізнався, що 19 років тому втратив новонароджену дочку. Його дружина, яка доводиться поп-королю мачухою, зважилася після 40-ка років народжувати. І все було досить добре, тільки у дитини не відкрилися легені. Дівчинка ще якийсь час прожила, лікарі намагалися врятувати їй життя, але не вийшло.

Сам же Філіп Кіркоров вважає, що врятувати дитину можна було б, якби батько розповів про те, що мачуха в становищі. Тоді б знаменитий син організував усе за вищим розрядом, найкращу лікарню, лікарів, але батько з якоїсь причини приховав цю новину від сина.

Якби все склалося інакше, цілком реально зараз би Філіп Кіркоров продюсував свою сестру, і Ольга Бузова мала б «породисту» конкурентку.

Читайте також: