Довгі роки Віталій Кличко та його кохана дружина Наталя, яка робить музичну кар'єру, жили окремо: він у Києві, а вона – у Німеччині. І хоч багато хто говорить, що відстань для кохання - те саме, що вітер для вогню, проте життя все частіше доводить, що любити і не мати можливості жити разом - не просто важке випробування для двох. І не кожен може витримати таке. Адже коли любиш, то хочеться завжди бути разом, бачити і чути один одного і торкатися один одного. З цієї причини і розлучилися Віталій та Наталя. І тепер кожен будує своє життя самотужки.

Так, у середині серпня глава української столиці повідомив, що розлучається з Наталією.

І ось екс-дружина мера Києва Віталія Кличка – співачка Наталія Кличко – несподівано з'явилася на благодійній гала-вечері "Присвячення Бембі" у компанії молодого німця. Ним виявився німецький виконавець Даніель Леон.

Як виявилося, їхнє знайомство відбулося навесні 2022 року. Більше того, німецький музикант та Кличко вже встигли записати разом кілька дуетів.

Фотографії з молодим німецьким красенем Наталія Кличко опублікувала на своїй сторінці в Instagram .

Кличко розповіла, що на гала-вечері презентувала благодійний проект художньої майстерні Рефухіо, а також виконала свою пісню Better Day.

Достеменно не відомо, пов'язують Наталю та Даніеля лише спільну творчість і дружба, або ж у їхніх стосунках є місце і для романтики.

Нагадаємо, що Наталія та Віталій одружилися 1996 року. Подружжя виховує трьох дітей: Єгора, Максима та Єлизавету. Багато років вони жили окремо: Кличка – у Києві, а його вже колишня – у Гамбурзі, Німеччина.

Читайте також:

Коштує 58 мільйонів доларів: як виглядає рідкісний рожевий діамант, який пустили з молотка

Галкіна хочуть позбавити батьківських прав: мстять за підтримку України

Не стало легенди українського гумору