Зрозуміло, путінський режим не може вибачити тих людей, які перечать слову «великого імператора». А тому за підтримку у висловлюваннях російського гумориста щодо війни в Україні Максим Галкін був оголошений іноземним агентом у Російській Федерації .

Власне це ніяк не вплинуло на діяльність чи позицію артиста, оскільки він виїхав з Росії ще півроку тому. Ніщо не заважало і не заважає йому говорити, що він думає.

Невдовзі його підтримала дружина Алла Пугачова, яка також попросила визнати її іноагентом, бо вона повністю підтримує свого чоловіка. Хто б що не говорив, а Примадонна дуже важлива постать у Росії. Але її опозиційне ставлення до влади зіграло злий жарт. Алла Пугачова разом із дітьми залишила Росію та поїхала до Ізраїлю, а Максим Галкін вирушив на гастролі Європою, після яких він також повернеться до Ізраїлю.

Майже всі в Російській Федерації були глибоко вражені та обурені вчинком у знаменитій родині. І якийсь московський «стукач» написав доповідь на Максима Галкіна до прокуратури з вимогою провести перевірку за фактом порушення прав неповнолітніх дітей Максима Галкіна та Алли Пугачової. Докладніше про це повідомляє видання Фокус.

Заявник нібито посилається на те, що Максим Галкін є представником нетрадиційної орієнтації. «Стукач» вважає, що виховання малолітніх дітей у сім'ї «гомосексуаліста» безсумнівно завдасть шкоди психічному та фізичному вихованню дітей. Тож вимагає позбавити Максима Галкіна батьківських прав.

По суті, російська влада тисне на найболючішу точку Алли Пугачової та Максима Галкіна. Власне, жодних доказів тому, що артист є представником «неправильної» орієнтації немає. Все це брудні плітки та надумані звинувачення.

Читайте також: