Після півроку військових дій для України ця війна стала визвольною. Ми не просто захищаємось, ми відстоюємо своє. А своє – це і Крим, і Донбас, які 8 років перебували під гнітом Російської Федерації.

Протягом стількох місяців російська армія тупцює на місці, а останні два місяці ще й відходить назад. А тому в Кремлі вже говорять про те, як швидше закінчити цю безперспективну війну.

Докладніше про це інформує ТСН, посилаючись на звіт американського Інституту вивчення війни.

За даними видання, у Кремлі стався розкол, внаслідок чого одна фракція прагне продовжувати військові дії, а інша фракції виступає за те, що необхідно провести переговори із Заходом.

Повідомляється, що до першої фракції входить голова Чечні Рамзан Кадиров та керівник ДК "Вагнера" ​​Євгеній Пригожин. Саме ці люди підживлюють самолюбство Путіна, стверджуючи, що їм вдасться перемогти. У другій фракції перебувають чиновники, які хочуть переговорів із Заходом. Ці люди прагнуть захистити свої активи, що залишились у Європі.

Зазначається, що у Кремлі більше не шанують Путіна так, як раніше. Але вони його бояться. Цей фактор робить Путіна вразливим та показує, що він втратив абсолютну владу.

Читайте також: