Алла Пугачова завжди вважалося Примадонною у російському шоу-бізнесі зовсім не дарма. Вона мала вплив як на колег, шанувальників, так і на російську владу.

Тому несподіваним був той факт, що Алла Пугачова різко виступила проти війни Росії в Україні. Спочатку, сама співачка ніяк не висловлювала своє ставлення до подій, що відбуваються, на відміну від свого чоловіка Максима Галкіна, який відразу сказав, що чорне – це чорне, а біле – це біле. Мовчання Алли Пугачової стрясало суспільство, хоча багато хто і так підозрював, що вона повністю підтримує свого чоловіка, так це і відбувається в нормальних здорових сім'ях. І мовчання було перервано тоді, коли Максима Галкіна оголосили у Росії іноагентом.

Максим Галкін давно покинув Росію разом зі своєю родиною. Але нещодавно Алла Борисівна разом з дітьми повернулася до Москви, очевидно для того, щоб завершити всі справи, забрати документи дітей зі школи та виставити будинок на продаж. Після цього співачка залишила Росію і вирушила до Ізраїлю, опублікувавши на прощання чудовий пост на своїй особистій сторінці в мережі Instagram.

Цього разу співачка розлютила багатьох своїх шанувальників та ворогів, адже не всі з них підтримали її політичний погляд на події. Частина з них звернулася до Генпрокуратури РФ з вимогою перевірити скандальну публікацію Алли Пугачової. Про це повідомляє «Фокус».

Власне, публікацію співачки перевірятимуть на приклад породження ненависті та ворожості. Люди просять притягнути зірку з адміністративної відповідальності, а також визнати іноагентом, що власне сама Пугачова і просила зробити. Також деякі вимагають позбавити співачку всіх державні нагороди.

Читайте також: