Катя Осадча одна з тих українських знаменитостей, які з початку повномасштабного військового вторгнення російських військ на територію України намагалася щось змінити у свідомості росіян і публічно зверталася до своїх колег з Росії.

Того лютого кожен вірив, що якщо донести до росіян правду, то можна виправити і звернути назад усе те, що вони зробили. Тоді всі українці були наївні і з доброти душевної думали, що росіяни схаменуться і не дозволять своїй владі вести братовбивчу війну.

Але не сталося і не зрослося, та й не брати з ними ми давно. Нам не вірили, нам не вірять і досі.

Українська телеведуча та модель Катя Осадча розповіла, як зверталася до всіх українських зірок, які мешкають у Росії, за допомогою. Докладніше про це інформує Обозреватель, посилаючись на інтерв'ю журналістки «ЖВЛ».

За словами Осадчої, на її заклик не відгукнувся ніхто, лише телеведуча Регіна Тодоренко, яка вийшла заміж за російського музиканта Влада Топалова і переїхала до Росії, відповіла на дзвінок своєї колеги. Осадча розповіла, що провела не одну бесіду з Тодоренко, але вона ходила навколо, і так і не дала точної відповіді. Після цього Осадча вирішила припинити з нею всякі розмови і не витрачати на неї свою енергію.

Телеведуча вважає, що таких українців потрібно позбавляти громадянства. Але згодом Осадча хоче взяти в них інтерв'ю і запитати, як їм живеться після того, як вони замовкли про правду щодо війни Росії та України.

Читайте також: