Схоже, що на російських радіостанціях становили "чорний список" виконавців. Туди внесли виконавців, які публічно підтримали Україну, а не Росію у нинішньому протистоянні.

Серед перших під заборону потрапила улюблениця мільйонів – незрівнянна Алла Пугачова. І це при тому, що Алла Борисівна – особистість для Росії та всього російськомовного простору надепохальна. Її пост проти війни, розв'язаної Володимиром Путіним, призвів до ефекту бомби, що розірвалася. Більше того, напередодні Алла Пугачова різко висловилася про покірність росіян та назвала їх рабами.

Ще б пак, інформація про її тихий від'їзд з Росії в такий відповідальний час для країни викликала хвилю хейту - Примадонну грубо вилаяли пропагандисти з "Останкіно", а кілька екс-колег назвали її ганьбою Росії.

Крім того, російська аудиторія тепер по радіо не почує композиції Костянтина та Валерія Меладзе. І якщо другий відразу публічно закликав зупинити війну, його брат просто вирішив зникнути з медійного простору.

Крім цього, під заборону потрапили пісні Поліни Гагаріної, гурту "ВІА Гра" та ще близько десятка музикантів, які часто користувалися послугами братів композиторів та виконували написані ними хіти.

До речі, редактори московських радіостанцій не обійшлися виключно місцевими музикантами - під роздачу потрапили також американські зірки сцени. Зокрема, Мадонна і Леді Гага більше не звучатимуть в ефірах росіян, оскільки ці співачки публічно і різко засудили рішення російської влади, а Леді Гага взагалі називала росіян тупими під час одного зі своїх концертів.

Читайте також:

Вже дістали: Алла Пугачова все ж таки разом з дітьми покинула Росію

Галкін із Пугачовою позаздрять: Андрій Данилко розкрив романтику з Лаймою Вайкуле. Гарна пара. Фото

Чому Пугачова загрожувала пальцем біля труни Горбачова і що вона йому сказала