Ні для кого не секрет, що в останні місяці життя Ванга зробила низку передбачень про майбутнє як України, так і Росії. Зокрема, у щоденнику діда Гошо, який записував одкровення пророчиці, зазначено: "Бабка (Ванга. – Ред.) говорила, що Україна… стане головною серед п'яти країн". Крім того, сліпа болгарська провидиця говорила ще 1979 року, що владикою світу через кілька десятиліть стане якийсь Володимир. При цьому останнє пророцтво дуже подобається росіянам, адже ті впевнені, що саме Путін фігурує у них. Не дивно, що про терміни закінчення війни росіяни теж сліпо вірять провидиці.

Так стало відомо, що російські окупанти роблять прогнози про закінчення війни, посилаючись на прогнози Ванги. Про це свідчить перехоплена телефонна розмова окупанта та його дружини, оприлюднена Головним управлінням розвідки.

"За прогнозами Ванги, це все до 2024 року буде. Це що, я тебе два роки не побачу?" – дружина військового РФ виє від розлуки, б'ється в істериці та розповідає про міфічні пророцтва.

До речі, щодо життя простих українців Ванга передбачала таке: "Після довгих-довгих труднощів люди нарешті заживуть дуже добре, оскільки для України мають настати чудові часи", йдеться у пророках Ванги.

Що ж до Росії, то в прогнозах є такі слова: "навколо Росії закрутяться справжні вихори, і почнеться справжнісінька буря. Росіянам доведеться багато чого перенести - йти вперед буквально з останніх сил". Читайте також:

Маленький Лео з Ірпеня заспівав культову пісню про воїнів. Мурашки по шкірі