Але так чи інакше, а коронавірус не зник, і продовжує свою чорну справу. І зараз, у період активації сезонних простудних захворювань, ковід виходить на лідируючі позиції щодо захворюваності серед населення.

Докладніше про це інформує УНІАН.

Видання інформує, що київська влада закликає мешканців та гостей столиці повертатися до носіння медичних масок та респіраторів у публічних місцях, а також у приміщеннях з великим скупченням людей.

Зазначається, що вже зараз ситуація з коронавірусом у Києві стрімко погіршується, дедалі більше людей потребують госпіталізації.

Крім цього, представники міської влади звернулися до підприємців з рекомендацією оновити маркування щодо носіння масок та дотримання дистанції не менше ніж 1,5 м між відвідувачами.

Загалом зазначено, що найефективнішим профілактичним методом проти коронавірусу була і залишається вакцинація. Також не можна забувати про особисту гігієну, та дотримання дистанції. Лікарі рекомендують багато гуляти на свіжому повітрі, правильно харчуватися та зміцнювати організм, підвищуючи здібності імунітету.

Варто відмітити, що зараз кожен охочий може отримати бустерну (третю) дозу вакцини проти коронавірусу.

Читайте також: