Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що його сини Ахмат, Ель та Адам вирушать у зону військової операції в Україні. При цьому варто знати, що жодному з юнаків немає 18 років.

45-річний політик написав у соцмережах, що його неповнолітні сини поїдуть на передову до зони спецоперації. З його слів, сини цілком готові продемонструвати бойові навички на війні в Україні. Більше того, вони висловили таке бажання.

"Свої навички Ахмат, Елі та Адам готові застосувати в зоні СВО. І я не жартую. Настав час показати себе в реальному бою, і це їхнє прагнення я тільки вітаю. Незабаром вони вирушать на передову і будуть на найскладніших ділянках лінії зіткнення" , - Написав Рамзан Ахматович.

Глава Чечні уточнив, що його сини дуже довгий час проходили військову підготовку - вони займалися на базі "РУС", де вчилися поводитися з різною зброєю змалку. Крім теоретичних основ, вони практично вчилися застосовувати зброю будь-яких дистанціях.
"Завжди вважав, що головна мета будь-якого батька - прищепити синам богобоязливість і навчити їх захисту сім'ї, народу, Батьківщини. Хочеш миру - готуйся до війни!" - Заявив Кадиров.

Зараз Ахмату 16 років, Елі – 15, а Адаму – 14. Усього ж політик виховує шістьох синів та сімох дочок.

Між тим, голова Чечні звернувся до тих, хто критикує його за позицію, а також не поважає російських бійців.

«Давайте, рушайте в Україну, переконайте нас, що ви не носите спідниці і не ховаєтеся за ними. Ми переконані, що навіть неповнолітні діти зуміють розгромити вас вщент, оскільки у вас немає ні духу, ні честі, ні гідності. Чекайте!» - Підсумував політик.

Читайте також:

У мене армія з "нікого": Кадиров остаточно довели. Вже скаржиться Путіну

Крах Кремля: Кадиров повстав проти Путіна Деталі

Путін вирішив підставити Кадирова: його повернуть додому у чорному мішку