Нічого немає гіршої за війну, адже вона приносить людям тільки біль і страждання. І лише молитва може заспокоїти та розрадувати.

І справді, життя під час війни – це особливий час, який усі люди переживають по-різному: одні кажуть, що їх "не береться ніяка робота" і вони стривожені та налякані тими, хто сидить по своїх домівках; інші кажуть, що вони "гори перевертали, тому беруть участь у різних волонтерських акціях, заходах і хочуть допомогти державі, військовим захисникам у той спосіб, яким вміють і можуть.

Але кожна людина в цей складний для нашої країни час молиться за рідних, щоб жодна куля ворога не забрала їхнього життя, щоб Бог дарував їм здоров'я та берег від нещасть.

Справжня така молитва:

Господи Ісусе Христе! Ти перетворився на гору Тавор і дарував своїм учням милість побачити світло Своєї благодаті. Тому прошу Твого заступництва та опіки у моєму житті – життя моєї родини. Віджени від мене та моїх рідних будь-які гріховні звички та немочі, щоб ми могли жити так, як Тобі, Господи, подобається.

Завдяки Твоїм Святим Таємницям Сповіді та Євхаристії перетворюй наше життя. Зміни в нашій сім'ї будь-яку брехню на правду, наклеп на справедливість, жорстокість на доброту, непримиренність на взаєморозуміння, засудження на прощення, звинувачення на прощення, зневагу на повагу, інтриги на примирення, роздратування на спокій, егоїзм на безкорисливість, скаргу, гру , зневіра на віру, розпач на надію.

Ісусе, зміни всі наші печалі та хвороби на рятівну радість і здоров'я. Бо Твоє є царство і сила, і слава Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

Читайте також:

Бурятам перед відправкою до України замість бронежилетів видали "шаманські обереги". Відео

«У цьому пузі моя людина»: мережу розчулив кіт, який оберігав вагітну господиню

От і приїхали: для росіян вигадали молитву про отримання візи. Фото