Середня дочка продюсера та композитора Костянтина Меладзе та учасниця 12 сезону шоу Голос країни Лія Меладзе виросла справжньою красунею.

Так, на обліковий запис середньої дочки Костянтина Меладзе в Instagram підписано майже 28 тисяч осіб. Більшість фотографій Лії - це повсякденні знімки, але вона не соромиться захоплювати шанувальників і досить відвертими фото.

Наразі дівчина знаходиться у Каліфорнії. Для своїх передплатників 18-річна дівчина опублікувала ніжні кадри з відпочинку на пляжі Санта-Моніки.

На знімках вона постановки на причалі на тлі океану. Вітер гуляє у волоссі Лії, а вона намагається жартівливо від нього відгородитися.

Для пляжного відпочинку молода дівчина обрала пікантне вбрання – широкі джинси та шкіряний ліф, що оголює її плоский животик. Від сонця Меладзе-молодша захищається білою сорочкою, недбало накинутою на плечі.

"Очі не бачили і вуха не чули такого благословення, яке ось-ось наздожене мене", - підписала кадри Лія. Це - цитата з пісні відомо американської госпел-співачки Таші Коббс I'm Getting Ready.

Нагадаємо, що донька продюсера Костянтина Меладзе цього року була учасницею українського шоу "Голос", успішно пройшовши етап сліпих прослуховувань. 18-річна Лія Меладзе вразила наставників своїм виступом, виконавши пісню Леонарда Коена Hallelujah. До неї повернулися всі судді один за одним, і дівчина наприкінці виступу не змогла стримати сліз.

Лія народилася у 2004 році у першому шлюбі Костянтина Меладзе з юристом Яною Сумм. Коли її батьки у 2013 році розлучилися, дівчина залишилася жити в українській столиці разом із мамою.

Також у колишнього подружжя є спільні донька Аліса та син Валерій.

Читайте також:

Аж мурашки по шкірі: Олена Зеленська розповіла про літніх українців, які зустрічають ЗСУ

"Бункерний щур": Маша Єфросиніна потужно рознесла Путіна разом з його Кремлем

Без сліз неможливо: у мережі показали фото дітей, які молилися перед іконами під час ударів по Дніпру