Після успішного контрнаступу на Херсонському напрямку росіяни так браво тікали з поля бою, що кидали свою техніку з боєприпасами напризволяще. І це «свавілля» потрапляло до рук українських військових, які техніку ремонтували та фарбували, і вирушали на ній далі бити російських окупантів та звільняти українські землі.

Після деокупації Київської області весь світ дізнався, що російські солдати справжнісінькі бомжі – вони крали жіночі труси, дитячі іграшки (з цінниками в 200 гривень), біжутерію (із золотом не щастило), підроблені сумки Prado, чашки, електрочайники без підставки, унітази і багато багато іншого. Від усвідомлення цього багато хто приходив у дике нерозуміння того, з ким доводиться воювати – ніби плем'я рашистопитеків напало на цивілізовану країну, де словосполучення «технічний прогрес» - це не просто набір звуків.

Але Буча та Ірпінь нічого не навчили російських мужиків. І вони навіть у БМП примудрилися засунути унітаз, щоб привести додому як військовий трофей. Також українські військові виявили принтер, чайник, куртки, а також костюм водолазу та унітаз. Про це у своєму сюжеті інформують Факти .

Читайте також: