Однак ціни у компанії були завжди трохи вищі за середні. Якщо на самому початку своєї діяльності ціни не сильно відрізнялися від тієї ж Укрпошти, а швидкість доставки була швидше, то зараз за швидкістю обидві експрес-компанії практично не поступаються одна одній, то ціни різняться в рази.

І ось зараз, після семи місяців повномасштабної війни Росії з Україною, у Новій пошті вирішили підняти ціни на пакування посилок, і, як наслідок, на доставку.

Докладніше про це інформує сайт Тoday.

Повідомляється, що ціни змінились із 28 вересня. Наразі посилки, які мають вагу до 10 кг, подорожчали на 5 гривень. А за пересилання посилок до 30 кг доведеться заплатити на 10 гривень більше.

У компанії пояснюють, що підвищення ціни безпосередньо пов'язане з подорожчанням ціни на сировину, яка необхідна для виготовлення упаковки. Представники Нової пошти запевняють, що це вимушений крок, а не забаганка.

Варто зазначити, що Нова пошта в період війни якісно та гідно виконувала свою роботу. Усі посилки були доставлені вчасно, і сервіс завжди був на найвищому рівні.

А ще, Нова пошта відкриває свої відділення в Польщі. Тепер українці, які були змушені виїхати за кордон через війну, зможуть легко, просто та доступно відправити товари додому та з дому отримати необхідні речі.

Читайте також: