Після початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України всі українці були налякані. Вже зараз пройдений шлях видається вічністю. Для кожного цей шлях був особистою трагедією, історією самого сенсу життя, коли легко і невимушено відсівається те, що важливе, і що байдуже.

В одному українці єдині повністю – без Володимира Зеленського ми не впоралися б. Він посіяв зерно надії, і всі сім місяців воно невпинно проростало в наших душах. Хоч десь українцям пощастило, хоч за одного президента не соромно.

Останнім часом дедалі частіше звучить тема застосування ядерної зброї. Путін вирішив використати останній козир у своєму рукаві, і цей козир може стати останнім розділом історії всього людства.

Президент України Володимир Зеленський відповів на ядерні погрози диктатора Путіна. Про це інформує Обозреватель.

Український головнокомандувач сказав, що не важливо, чи вірить хтось у ядерний удар чи ні. Важливо, щоб світова спільнота не йшла на поводі в агресора, а робила все, щоб у будь-якого ворога не було навіть думки про застосування такої зброї. Для цього потрібно чітко прописати, якою буде реакція та відповідальність за скоєні злочини. І щоб крім ядерної зброї, ніхто інший не наважувався окупувати, анексувати чужі землі, вбивати та катувати людей.

Читайте також: