Сім місяців тому звичне, рутинне життя українців перекинулося з ніг на голову. Ще б пак, тепер більшість громадян України або ховається у підвалах від щоденних прильотів, або з однією валізою стали біженцями в Європі, або захищають країну від армії Путіна, яка прийшла на українську землю вбивати і грабувати, прикриваючись брехливими мотивами "визволення". У Зеленського розповіли, скільки ще може тривати війна.

Війна в Україні, яку розв'язав російський диктатор Володимир Путін, перейде на завершальний етап, коли російська сторона буде остаточно деморалізована.

Про це в ефірі національного телемарафону заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

За його словами, припинення повномасштабної війни в Україні, яку розв'язала Росія, залежить від двох факторів:

  • збільшення постачання військової техніки Києву;
  • прорив підрозділів Збройних сил на Донеччині.

Він додав, що після звільнення або Луганська, або Донецька війна триватиме ще 3-3,5 місяці.

"Коли може закінчитися війна... Перша складова - кількість техніки військової, кількість снарядів конкретно. Друга складова - падіння будь-якого з двох міст: Луганська чи Донецька. Це остаточно деморалізує все, що є в РФ. Це остаточно деморалізує все, що є в Російській Федерації з точки зору того, що і так тримається у них на соплях, все вже звалиться остаточно. Після падіння Луганська чи Донецька пройде 3-3,5 місяці і війна остаточно закінчиться", - сказав Михайло Подоляк.

Радник голови ВП також запевнив, що повномасштабну війну буде припинено на всіх звільнених територіях у межах міжнародно визнаних кордонів 1991 року.

Читайте також:

Що робити, якщо ви отримали платіжку за газ із неправильними показаннями