Але, зрозуміло, це мрія нереальна, як би нам цього не хотілося. Він живе у бункері, його охорона зомбована (або їхні діти на мушці). У Путіна все налагоджено і збудовано так, що до нього ніяк не підібратися нікому. Ну чи в тих, хто реально може, поки що не виникло такого бажання.

Але сам диктатор прямо таки і наривається на жорсткі заходи. Його заяви щодо застосування ядерної бомби викликали резонанс у світовому суспільстві. Не можна, щоб світові лідери дозволили Путіну підірвати ядерну бомбу в центрі Європи.

І тому є кілька сценаріїв, як розвиватимуться події далі. Про це інформує Обозреватель, посилаючись на заяви керівника Служби зовнішньої розвідки України у 2005–2010 роках, генерала армії Миколи Маломужа.

Військовий упевнений, що мобілізація, яка була оголошена нещодавно в Росії, дозволить змінити менталітет громадян, і вони згодом змінять свій підхід до війни та уряду.

Генерал також наголосив, що найжорсткіші мобілізаційні заходи відбуваються у національних республіках. Все це виглядає так, ніби Путін побоюється виходу цих республік зі складу Федерації, і тому він намагається приглушити їхній запал саме участю у війні з Україною.

Щодо ліквідації Путіна, то такий варіант розглядається вже давно. Але реалізація поки що не планується. Хоча знову ж таки, за словами Маломужа, все залежить від того, чи Путін натисне ядерну кнопку чи ні. Адже тоді йтиметься не про безпеку України, а про наслідки для всього світу.

Читайте також: