Доленосна зустріч двох диктаторів сучасності стала тим ще інфоприводом. Лукашенку треба було відзвітувати особисто, сказати в очі, що «білоруська армія ще не готова, треба час», та й поїхати назад вигадувати нові відмовки.

А Путін, як самотня і всіма забута Хатіко, чекає, коли до нього на уклін прийдуть піддані. Білоруси завжди біля правої ноги, сидять собі, не обурюються. А українці уух! - встали і пішли, і штовхнули ногою ще на додачу.

Лукашенко вирішив заробити собі бали, і випереджаючи події, приїхав підтримати «друга». Мовляв, мобілізація провалилася, ну не хочуть вони воювати, ну зате я приїхав, давай Європу обзивати разом.

Українська правда розкрила деталі спілкування двох диктаторів. Лукашенко зізнався, що вже тричі Європі сказав, що їхнє місце поряд з Росією та Білоруссю будуть бізнес робити, купи-продай. Але вони не хочуть і все. А Путін на це вимагає, щоб Захід з повагою ставився до Росії.

До Росії. Яка стирає з лиця землі українські міста, вбиває людей, жене своїх же громадян за кордон і посилає їх на забій. Яка махає ядерною валізою, погрожуючи знищити половину світу. Скоро в цю Росію всі плюватимуть, хто ще цього не зробив, яка там повага.

Читайте також: