Російська армія виявилася настільки розкраденою, що Путін був змушений особисто їздити до Ірану, щоб принижуватися перед лідером цієї країни, просячи його про надання ударних безпілотників.

Іран виконав прохання російського президента-пенсіонера, видавши йому "мопеди, що літають" замість безшумних і супер-сучасних безпілотних ударних засобів. Обдурили Путіна на повну, як кажуть.

Не встигли війська Путіна запустити в небо іранські безпілотники, як їх одразу почали збивати ЗСУ. А причина у тому, що весь світ знає, з чим може професійно поводитися російський солдат – це пляшка горілки. А про керування сучасними безпілотниками у казармах дрімучих російських боліт не вчили… Де буряти, а де іранські безпілотники? У них міністр оборони Шойгу є головним оленярем країни, а тут йому якісь безпілотники показують…

За інформацією прес-служби командування Повітряних сил ЗСУ, вперше в Україні 23 вересня зенітниками повітряного командування "Південь" Повітряних сил ЗС України збито багатоцільовий ударний БПЛА іранського виробництва Mohajer-6 (Мохаджер-6), призначений для проведення розвідки, спостереження, рекогносцювання та вогневого поразки.

"БПЛА здатний нести до чотирьох високоточних боєприпасів. Початок виробництва БПЛА припадає на 2017 рік. Mohajer-6 (Мохаджер-6) має максимальну злітну вагу 600 кг, корисне навантаження 100 кг і дальність польоту 200 км. Максимальна швидкість - 200 км/год. , Тривалість польоту 12 годин, максимальна висота польоту – 5400 метрів", йдеться у повідомленні.

Прес-служба командування Повітряних сил ЗСУ також показала відео, на якому збитий іранський безпілотник буксується українськими захисниками:

Читайте також:

Зеленський не витримав: "Хтось має вправити мозок керівництву Росії"

Молодий місяць 26 вересня: що потрібно зробити цього дня. Важливі поради

Пєсков зробив дику заяву про переговори з Україною. Це щось новеньке